Klantenservice

Betalen via Sisow

Betaalmogelijkheden

In onze webshop kun je je aankoop eenvoudig betalen via iDeal. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je eigen vertrouwde betaalomgeving of betaal app.
Er worden géén extra kosten in rekening gebracht voor de aangeboden betaaloptie.

Onze betaalgegevens

IBAN: NL17 RABO 0345 9524 80
BIC: RABONL2U

KVK-nummer: 75788675
BTW-nummer: NL001763212B74

Verzenden en retourneren

Bezorging

Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en verzonden. Nadat jouw bestellingen is verzonden, ontvang je een email met hierin de Track & Trace code van de vervoerder.

Soms kan een levering wat langer duren, waarom?

  • Door de beperkingen zoals bereikbaarheid van de waddeneilanden of de binnenstad
  • Door overmacht en drukte bij onze transporteur tijdens drukke periodes
  • Door onvoldoende voorraad van een bepaalde maat of kleur t-shirt en/of materiaal

Levertijd

De standaard levertijd van iedere bestelling is 1-5 werkdagen. Heb je meerdere t-shirts besteld dan worden deze in één zending verstuurd. Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte per email.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden kosteloos naar adressen binnen Nederland verzonden.

Verzendkosten buitenland

Het is dit moment nog niet mogelijk om bestellingen te plaatsen anders dan vanuit Nederland.

Retourneren

Indien je aankoop niet naar wens blijkt te zijn kun je je bestelling retourneren. Hiervoor heb je 30 dagen na ontvangst van je bestelling om aan te geven dat je een (gedeeltelijke) bestelling wenst te retourneren. We verzoeken je om het pakketje binnen 14 dagen na retourmelden retour te sturen.

Kosten retourneren

Kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Het is hierbij van belang dat het product in de originele verpakking zit en ongedragen is (m.u.v. passen) en uiteraard onbeschadigd. Beschadigde en gedragen artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren. 
Binnen de retourperiode kun je het artikel(en) in volledige nieuwstaat gefrankeerd retour sturen naar het adres vermeld in de retour e-mail.
Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen krijg je hiervan bericht. Het aankoopbedrag wordt binnen de wettelijk gestelde termijn teruggestort op je bankrekening. Indien er op- en of aanmerkingen zijn, gelieve deze in een begeleidend schrijven toe te voegen aan de retourzending. 

Herroepingsrecht

Toch niet tevreden over je aankoop? Je mag de overeenkomst binnen 30 dagen na ontvangst van de koop zonder opgave van redenen ontbinden. Na de melding van je retour heb je 14 dagen de tijd om de aankoop terug te sturen. Helaas kunnen we product(en) niet terug nemen als deze gedragen is/zijn (m.u.v. passen).
Download hier het herroepingsformulier als PDF bestand

Klachten

Hebben we de plank volledig misgeslagen? Geen nood! Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen door ons serieus in behandeling worden genomen. 
Wat kun je doen? 
Je dient eerst je klacht kenbaar te maken bij de onze klantenservice. We doen er alles aan je klacht snel op te lossen. Voor het gemak en snelheid doen we dit het liefst via e-mail.
We kunnen er een dag of twee over doen om je mail te beantwoorden.