Rider Vinesdutch

Rider kosten: Niet meer dan 100 euro incl. investering in jezelf. 

BeU, jezelf zijn, anders durven zijn. 

Pff, riders. Aangezien ik al menig productiemanagers heb horen vloeken tijdens het lezen van de riders. Maar in het belang van het grote geheel werd er maar geslikt en door gehuppeld. Daarom vind ik dat het tijd is voor iets anders, iets vernieuwends. Riders geven veelal stress en niks is duurder dan je vreugde verliezen. We hoeven niet allemaal te geloven wat de maatschappij ons verkoopt, toch?  Al die afleiding is de dood voor je creatieve proces. Volg je me nog? 

Als dit raar klinkt komt dat waarschijnlijk omdat het afwijkend is van je verwachting. Dit is geen normale rider. Dat is een gegeven. 
Raar, vreemd, gek, noem het zoals je het wil noemen. Maar wij sluiten ons niet aan bij de kudde. Wij zijn onszelf. En wij zijn graag anders. 
Wij hebben geen goede reden gevonden om flessen drank op de rider te zetten. Maar we hebben wel redenen gevonden om het niet op de rider te zetten. 

Dus bij deze geven wij de rider een nieuwe definitie; 
1,2 miljoen volgers zijn wellicht interessant voor de promotie van je event. We hebben daarom een klein to-do lijstje gemaakt die hopelijk net zoveel vreugde zal brengen voor jou, als voor ons. 

  • Maak een kind blij > Aandacht en kadootjes > Ga samen met een kind naar de winkel en maak hem of haar blij met een kadootje van ongeveer 20 euro.

  • Maak iemand op leeftijd blij > Eenzaamheid bestrijden > Vreselijk als mensen zich alleen voelen! Er is vast wel een heer of dame op leeftijd in jouw omgeving die een half uurtje van jouw aandacht en tijd op prijs zal stellen. Drink samen koffie of thee. Eet een gebakje, of eet er twee. Fuck lijnen. 

  • 2 bonnen ter waarde van twintig kipnuggets. Iedereen weet dat Vinesdutch van kipnuggets houd. 

1 Daarvan mag je verloten op social media, ten tijde van de promotie van het event. Vergeet ons niet te taggen @vinesdutch en @vinesdutch.ig zodat wij het kunnen delen, evenals de foto van je momentje met het kind en de heer of dame op leeftijd zodat ik zeker weet dat jouw feestje niemand ontgaat.

  • 1 bol.com kadobon ter waarde van 50 euro. “ter vergoeding” van de kadootjes die wij meebrengen naar de boeking en waar wij jou en je publiek mee zullen verrassen en verblijden. 

  • En als laatste; Wij worden graag gastvrij ontvangen met een goed humeur en only positive vibes! 

Wanneer er behoefte is om de technische rider te ontvangen zullen wij je deze graag doen toekomen. Geef een gil! 
Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt gehad tijdens het lezen en uitvoeren als ik tijdens het schrijven.

Geschreven voor Vinesdutch in naam van Beu, 

Liefs Duna Fokwimi.